Dëshmo historine tënde në Doktor Plastik
Zmadhimi i gjoksit me proteze silikoni ose dhjam - Doktor Plastik
Zmadhimi i gjoksit

Zmadhimi i gjoksit kryhet te femrat me qëllim zmadhimin dhe permirësimin e fomës së gjoksit…

Read more
Rinolastika - Rimodelimi estetik i hundes - mish i huaj ne hundë - Doktor Plastik
Rinoplastika

Rinoplastika është ndërhyrja kirurgjikale që rimodelon formën dhe madhësine e hundës…

Read more
Mbjellja e flokëve me tekniken FUE, rigjenerimi i flokeve - Doktor Plastik
Mbjellja e flokëve

Mjekët e Klinikës DaVINCI kryejnë çdo ditë mikro auto-transplantin e flokëve (me metodën FUE)…

Read more
Zvogëlimi i gjoksit - Ngritja e gjoksit -Lifting i gjoksit - Doktor Plastik
Zvogëlimi i gjoksit

Zvogëlimi i gjoksit kryhet te femrat me qëllim zvogëlimin, permirësimin e fomës së gjoksit…

Read more
Abdominoplastika

Abdominoplastika realizon heqjen e lëkurës së tepërt të barkut dhe tendosjen e saj…

Read more
Lifting i fytyres - Operacioni Lifting i fytyres - tërheqja e lëkurës së fytyrës - Doktor Plastik
Lifting i fytyrës

Lifting i fytyrës aplikohet në muskujt e saj për t’i dhënë fytyrës një pamje më të freskët…

Read more