Dëshmo historine tënde në Doktor Plastik

Doktor Plastik

Puna e ekipit të mjekëve të Klinikës DaVINCI gjithmonë është lakuar për rezultatet natyrale dhe standardet perëndimore përtej pritshmërive të klientëve të saj.

Kurioziteti i publikut për të njohur profesionalizmin e mjekëve dhe punën e tyre të përditshme, na njohu me autoren e talentuar Elda Laze e cila propozon realizimin e një reality show “Doktor Plastik” me ekipin e mjekëve të Klinikës DaVINCI. Qëllimi i emisionit është që publiku të njohë dhe të kuptojë vështirësitë e një pacienti që kryen një ndërhyrje kirurgjikale estetike si dhe ndryshimet e bukura që ai përjeton në jetën e tij pas arritjes së rezultatit të dëshiruar.

Dhjetëra histori, rezultate reale dhe shumë emocion ka përcjellë ky reality per publikun shqiptar dhe jo vetëm, pasi shume pacientë pjesëmarrës në këtë emission janë qytetarë italianë që për arsye ekonomike zgjedhin të kryejnë një ndërhyrje estetike në Shqipëri por gjithmonë me kirurg estetik Italian.

https://doktorplastik.al/wp-content/uploads/2021/06/home-about-2-555x500.jpeg

Histori Suksesi në Doktor Plastik


Mbjellja e flokeve - Artemis Hajdini

Rimodelimi i hundes - Joana Gjonaj

Abdomenoplastika dhe Liposucion - Eneida Bytyqi

Rimodelimi i hundes, vesheve dhe Zgjatja e mjekres - Oltion Saliasi

Rimodelimi i hundes dhe mjekres - Diostela Koljaka

Rimodelimi i hundes dhe Eleminimi i dhjamit - Erisa Pole

Zmadhimi i gjoksit - Valentina Serrani

Rimodelimi i barkut - Gert Zenelaj

Rimodelimi i hundes - Julian Bytyci

Liposuction dhe Abdomenoplastike - Vjola Osmenaj

Liposuction, Eleminim i dhjamit nga faqet dhe Rimodelim i vitheve - Alborena Zylfi

Liposculpture dhe Abdomenoplastika - Rediona Likomani

Zvogelimi i gjoksit - Ina Daja

Mbjellja e flokeve - Florind Taku

Mbjellja e flokeve - Albano Rista

Lifting i fytyres - Zhaneta Cuka

Lifting i fytyres - Lumturi Shabani

Zmadhimi i gjoksit - Eglantina Vertopi

Zmadhimi i gjoksit - Ermela Mezuraj

Rimodelim i hundes dhe mjekres - Enxhi Boraj

Rimodelim i vesheve - Daniel Gjata

Zmadhimi i gjoksit - Giada Emanuele

Rimodelim i hundes dhe mjekres - Lorena Zana

Liposuction dhe Abdominoplastike - Kozeta Bakiu

Zmadhimi i gjoksit - Kamila Trento