Dëshmo historine tënde në Doktor Plastik
Zmadhimi i gjoksit me proteze silikoni ose dhjam - Doktor Plastik
Zmadhimi i gjoksit

Zmadhimi i gjoksit kryhet te femrat me qëllim zmadhimin dhe permirësimin e fomës së gjoksit…

Shiko me Shume
Rinolastika - Rimodelimi estetik i hundes - mish i huaj ne hundë - Doktor Plastik
Rinoplastika

Rinoplastika është ndërhyrja kirurgjikale që rimodelon formën dhe madhësine e hundës…

Shiko me Shume
Mbjellja e flokëve me tekniken FUE, rigjenerimi i flokeve - Doktor Plastik
Mbjellja e flokëve

Mjekët e Klinikës DaVINCI kryejnë çdo ditë mikro auto-transplantin e flokëve (me metodën FUE)…

Shiko me Shume
Zvogëlimi i gjoksit - Ngritja e gjoksit -Lifting i gjoksit - Doktor Plastik
Zvogëlimi i gjoksit

Zvogëlimi i gjoksit kryhet te femrat me qëllim zvogëlimin, permirësimin e fomës së gjoksit…

Shiko me Shume
Abdominoplastika

Abdominoplastika realizon heqjen e lëkurës së tepërt të barkut dhe tendosjen e saj…

Shiko me Shume
Lifting i fytyres - Operacioni Lifting i fytyres - tërheqja e lëkurës së fytyrës - Doktor Plastik
Lifting i fytyrës

Lifting i fytyrës aplikohet në muskujt e saj për t’i dhënë fytyrës një pamje më të freskët…

Shiko me Shume
Otoplastika - rimodelim estetik të veshëve - Rimodelimi i veshëve - Doktor Plastik
Otoplastika

Otoplastika është një ndërhyrje kirurgjikale që mundëson korrigjimin e veshëve të hapur…

Shiko me Shume
Mentoplastica - rimodelimi i mjekrës - Operacioni estetetik i mjekrës - Shkrutimi i mjekres - Operacioni i rimodelimit të mjekrës - Doktor Plastik
Mentoplastica

Operacioni estetetik i mjekrës mund të përmirësojë balancën asimetrike të profilit tuaj…

Shiko me Shume
Eleminimi i dhjamit nga faqet - dhjami faqeve - heqja e dhjamit të faqeve - rimodelimi i faqeve - Eleminimi dhjamit tek faqet - Doktor Plastik
Eleminimi i dhjamit nga faqet

Heqja e dhjamit të faqeve është procedura ideale për një pamje më elegante të fytyrës tuaj…

Shiko me Shume
Lipofilling - Injektim i dhjamit ne fytyre dhe trup - Doktor Plastik
Lipofilling

Lipofilling konsiston në heqjen dhe transferimin e dhjamit nga një zone e trupit në një tjetër zonë…

Shiko me Shume