Dëshmo historine tënde në Doktor Plastik
Otoplastika - rimodelim estetik të veshëve - Rimodelimi i veshëve - Doktor Plastik
Otoplastika

Otoplastika është një ndërhyrje kirurgjikale që mundëson korrigjimin e veshëve të hapur…

Read more
Mentoplastica - rimodelimi i mjekrës - Operacioni estetetik i mjekrës - Shkrutimi i mjekres - Operacioni i rimodelimit të mjekrës - Doktor Plastik
Mentoplastica

Operacioni estetetik i mjekrës mund të përmirësojë balancën asimetrike të profilit tuaj…

Read more
Eleminimi i dhjamit nga faqet - dhjami faqeve - heqja e dhjamit të faqeve - rimodelimi i faqeve - Eleminimi dhjamit tek faqet - Doktor Plastik
Eleminimi i dhjamit nga faqet

Heqja e dhjamit të faqeve është procedura ideale për një pamje më elegante të fytyrës tuaj…

Read more
Lipofilling - Injektim i dhjamit ne fytyre dhe trup - Doktor Plastik
Lipofilling

Lipofilling konsiston në heqjen dhe transferimin e dhjamit nga një zone e trupit në një tjetër zonë…

Read more